۱۳۹۹ چهارشنبه ۱۳ فروردين
هـفـتـه پــژوهـش و فـنـاوري
پژوهـش، چشمه زلال و دانايي است

توسعه همه جانبه ايران اسلامي در چشم انداز 1404 ترسيم گرديده است؛ اين مهم جزء از طريق گسترش فرهنگ پژوهشگري در جامعه ميسر نخواهد شد. به فرموده رهبر فرزانه انقلاب تجاري سازي علم و توليد ثروت از يافته هاي علمي و رفع نياز جامعه از طريق ارتباط دانشگاه و صنعت و تبديل فكر و انديشه به محصولات تجاري از تكاليف مهم پژوهشگران دستگاه هاي پژوهشي و فناوري محسوب مي گردد. بر اين اساس توسعه علمي، صنعتي و فرهنگي بدون پرداختن به امر پژوهش با موفقيت چنداني همراه نخواهد بود.اينجانب ضمن تبريك هفته پژوهش و فناوري به همه اساتيد، دانشجويان، پژوهشگران و فناوران گرانقدر در عرصه هاي مختلف علمي و تحقيقاتي، مراتب قدرداني و سپاس خود را از زحمات وافر همه پژوهشگران و دست اندركاران امر پژوهش و فناوري ابراز مي دارم. اميد آن دارم با تلاش و همت همه تلاشگران اين عرصه، شاهد موفقيت هاي چشمگيري در توسعه علمي و فناوري دانشگاه علوم پزشكي ايرانشهر باشيم.

دكتر فاطمه آذركيش

معاون تحقيقات و فناوري دانشگاه علوم پزشكي ايرانشهر